Passion for Sushi

Passion for Sushi is opgericht vanuit de filosofie dat iedereen sushi kan leren maken. Zodra u de basistechnieken hebt geleerd, dan kunt u de sushi gerechten eindeloos variëren met verschillende ingrediënten. Volg uw smaak en wie weet bedenkt u uw eigen sushi gerecht.

Ik ben een liefhebber van lekker, gezond en puur eten. Tadaaaa dat is voor mij natuurlijk sushi!
De pure smaak vloeit voort uit de verse vis en basis hoge kwaliteit ingrediënten. Het is gezond vanwege specifieke sushi ingrediënten. Vele vissoorten hebben weinig calorieën. Zeebaars en garnalen bijvoorbeeld zitten onder de grens van 100 calorieën per 100 gram. De vette vissen zoals zalm en tonijn hebben veel onverzadigde vetzuren welke goede eigenschappen worden toegeschreven als het gaat om vermindering van de risico’s op hart- en vaatziekten en kanker. Rijk aan mineralen zoals fosfor, vitamine B1 en zetmeel is rijst een graangewas waarin de bijdrage aan koolhydraten erg belangrijk is. Het is overigens perfect geschikt voor mensen met een gluten allergie. De gember en rijstazijn beschikken over antiseptische eigenschappen en bevorderen daarnaast de eetlust en spijsvertering. De sojasaus is rijk aan proteïnen en ijzer terwijl de nori-vellen vele vitaminen en calcium vertegenwoordigen. Tot slot de wasabi, behalve een rijkdom aan vitamine C herbergt het ook de bescherming tegen tandbederf. Kortom sushi is niet alleen een lekker, maar ook een verstandige keus!

Door de combinatie van al deze ingrediënten is sushi eten een smaakbeleving. Als een echte sushi liefhebber maak ik al meer dan 15 jaar sushi’s voor familie, vrienden en professioneel. Tegenwoordig ben ik ook sushi chef bij een sushi restaurant en ik heb ervaring in het geven van sushi workshop aan grote groepen deelnemers. Als je ziet dat iedereen enthousiast is over hun zelfgemaakte sushi's dan ga je heel blij naar huis.